Un locuitor al capitalei, în vârstă de 30 ani, cu antecedente penale, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţii, fiind bănuit de comercializarea heroinei, în proporţii deosebit de mari.

Conform informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor, tânărul se specializase în comercializarea substanţelor narcotice, doar clienţilor fideli. Urmare a percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la domiciliul lui, poliţiştii au depistat şi ridicat cantităţi impunătoare de droguri, asemănătoare cu heroina.

De asemenea bănuitul avea pregătite ambalaje speciale pentru comercializarea dozelor de droguri, seringi de unică folosinţă, cântar electronic de dimensiuni mici, precum şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri. Potrivit informaţiilor preliminare, bănuitul ar fi vândut o doză de droguri la preţul de 100 euro.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru punerea în circulaţie ilicită a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii