Un polițist de frontieră a fost reținut ieri de către oamenii legii, fiind suspectat de comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală. Acesta comercializa „marijuana” în localităţile şi raioanele din regiunea de nord a ţării.
 
În cadrul măsurilor speciale de investigaţii, ofițerii SPIA au efectuat 2 achiziţii de control de la polițistul bănuit, fiind procurate substanţe narcotice de origine vegetală „marijuana” în cantitate totală de aproximativ 2500 de grame.
 
Ulterior, conform planului de acțiuni organizat în comun cu Procuratura Generală, a fost efectuată a treia achiziţie de control, în timpul căreia polițistul de frontieră a fost reţinut în flagrant delict.
 
De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliul și în biroul de serviciu al polițistului, în rezultatul cărora au fost depistate și ridicate o masă vegetală uscată și mărunțită asemănătoare cu substanţa narcotică de origine vegetală „marijuana”, în cantitate de aproximativ 2500 grame și 8 cartușe de luptă calibrul 5,45 mm.
 
La moment polițistul de frontieră este reţinut pe un termen de 72 ore și se află în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii