Poliţistul din Orhei, care a violat o minoră în biroul său de serviciu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, cu executare. Totodată, omul legii a fost achitat pentru complicitate la viol, după ce a urmărit cum doi consăteni ai său au abuzat sexual aceeași victimă.

Cea de-a doua crimă a avut loc în noaptea din 22 spre 23 iulie 2017, la discoteca din satul Pelivan, când învinuiţii, care se cunoşteau cu victima, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a merge acasă. Prin constrângere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora, în vârstă de 16 ani. Totul s-a întâmplat în prezenţa celui de-al treilea complice, care se afla la volan şi care s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Orhei.

Totuşi, în cadrul anchetei procurorii au stabilit că, patru zile mai devreme, victima ar fi fost abuzată sexual şi de către acel poliţist, care a invitat minora la întâlnire. Sub pretextul că ar avea de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de Poliţie din Orhei, unde a violat-o în biroul său de serviciu.

Declaraţiile minorei s-au confirmat, astfel, la o săptămână de la arestarea celor doi locuitori ai satului Vatici, acuzaţi de viol, procurorii au reţinut şi poliţistul, fiindu-i incriminate două capete de acuzare: viol şi complicitate la comiterea violului.

De notat că, ceilalţi doi agresori au fost condamnaţi, în toamna anului trecut, la patru ani de închisoare, cu suspendare, după ce şi-au recunoscut integral vinovăția.

Poliţistul a fost eliberat din funcţie imediat după reţinere, iar până la pronunţarea sentinţei s-a aflat în arest.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

Zef

24:67 01.08.2018

Una ma bucura din materialul dat, domnisoara ,de pe poza ,nu are caries!

Ответить