Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajaţii instituțiilor penitenciare au curmat  mai multe tentative de pătrundere în detenţie a substanțelor interzise.
 
Ieri, 6 septembrie 2016, în jurul orei 14:00, la Penitenciarul nr.4-Cricova, la întoarcerea unui deţinut de la întrevedere de scurtă durată cu mama sa, în coletul cu produse alimentare au fost depistate 3 pacheţele cu o substanţă vegetală mărunţită de culoare verde, asemănătoare cu marijuana.   Substanța necunoscută era destinată unui deţinut în vârstă de 21 de ani, condamnat la 8 ani şi 6 luni de privaţiune de libertate.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate un şir de percheziţii în Penitenciarele nr.5-Cahul, nr.9-Pruncul, n.11-Bălţi şi nr.17-Rezina.
 
În rezultatul verificărilor, angajaţii instituţiei de detenţie au ridicat din diferite ascunzişuri: 6 telefoane mobile şi 10 accesorii pentru acestea, 70 litri de băutură alcoolică „bragă” şi 3,5 kg de materie primă pentru prepararea acesteia, 0,5 litri de băutură alcoolică „basamac”, 3 litri de vin şi un set de cărţi de joc.
 
Toate materialele întocmite au fost transmise Inspectoratelor de Poliţie din raza dislocării instituțiilor de detenție în scopul investigării cazurilor şi adoptării unor decizii conform legislaţiei în vigoare.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii