Procurorii au stabilit identitatea bărbatului înjunghiat de 17 ori și aruncat într-un lac din raionul Călărași. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 50 de ani, originar din satul Sipoteni, raionul Călărași.

Surse din cadrul anchetei au specificat pentru CrimeMoldova că identitatea victimei a fost stabilită în urma mai multor investigații de laborator.

În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că bărbatul dispăruse cu o săptămână înaintea identificării cadavrului. Totodată, în urma omorului, corpul victimei s-a aflat în apă aproape o săptămână.

La întrebarea dacă există un suspect pe acest caz, sursele ne-au declarat că alte detalii nu ne pot oferi pentru a nu prejudicia mersul anchetei.

Cadavrul bărbatului a fost depistat la 8 iunie, într-un lac de la marginea satului Sipoteni, raionul Călărași. Corpul neînsuflețit avea 17 plăgi de cuțit. La fel, victima ar fi primit și o lovitură cu toporul în regiunea capului. Cadavrul ar fi fost legat și învelit cu mai multe pachete, iar ulterior a fost aruncat în lac.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii