Cadavrul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din s. Rădenii Vechi, r. Ungheni a fost găsit carbonizat, scrie unghiul.info. Bărbatul era proprietarul unei ferme din localitate și ar fi fost omorât și incendiat de trei foști angajați.

Potrivit șefului-adjunct al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Ruslan Grecu, citat de sursă, bărbatul avea o fermă de vaci, la intrarea în sat. Acesta ar fi fost atacat pe teritoriul fermei de către trei bărbați, foști angajați de-ai săi, care ar fi vrut să-l jefuiască. 

După ce l-au omorât, cei trei bărbați au ars cadavrul și l-au ascuns în pod, care, la fel, a fost incendiat. După ce ar fi săvârșit omorul, ei au furat automobilul proprietarului ferme, pe care l-au abandonat ulterior, nu departe de fermă.

Pompierii și oamenii legii au fost chemați după ce localnicii au observat fumul de la fermă. La fața locului s-au deplasat polițistul de sector și grupa operativă.

Potrivit sursei, suspecții au fost identificați la scurt timp. Aceștia au vârstele de până la 40 de ani, provin din familii social-vulnerabile, iar în momentul crimei ar fi fost în stare de ebrietate.

Bărbații au fost reținuți, iar polițiștii stabilesc circumstanțele producerii omorului. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 25 de ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii