Raper-ul moldovean, Dumitru Roadideal, alias Bax-Di, cercetat pentru comercializarea hașișului și marijuanei, a fost eliberat din izolator. Procurorii au cerut ca raper-ul să fie plasat în arest pentru 30 de zile, însă magistrații au respins recursul.

Șeful adjunct al Procuraturii municipiului Chișinău, Vitalie Sibov, a declarat pentru CrimeMoldova că decizia a fost luată la finele săptămânii trecute. „Procurorii au cerut instanței ca bănuitul să fie plasat în arest, invocând mai multe riscuri în cazul în care acesta va fi cercetat în stare de libertate. Instanța însă a respins solicitarea. Hotărârea magistraților a fost atacată la Curtea de Apel și urmează a fi examinată în scurt timp”, a afirmat Sibov.

Totodată, procurorul a menționat că unul dintre complicii raper-ului a fost plasat în arest pentru 15 zile, iar alții doi pentru 30 de zile.

Amintim că, raper-ul Dumitru Roadideal, împreună cu trei complici, au fost reținuți pentru comercializarea hașișului și marijuanei. Bănuiții au vârstele cuprinse între 20 și 50 de ani și sunt domiciliați în mun. Chișinău și raionul Călărași. Membrii grupării comercializau substanțele narcotice pe teritoriul capitalei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii