Doi tineri cu vârstele de 20 ani şi 29 ani, judecaţi anterior, au fost capturaţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Buiucani cu suportul angajaţilor BPDS ”Fulger”, pentru că ar fi comis cel puţin 3 cazuri de jaf de motorină de la staţiile peco din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit informaţiilor acumulate de către ofiţerii de investigaţii, indivizii se deplasau cu un automobil de model “BMW” la o staţie de alimentare cu petrol, unde făceau plinul şi fugeau fără să achite operatorului. Acţiunile criminale ale celor doi au fost fixate de camerele de supraveghere instalate la aceste staţii. 

Tinerii se asigurau mai întâi să schimbe numerele de înmatriculare la automobil cu altele, furate de la acelaşi model. Respectiv ei furau plăcuţele de înmatriculare de la alte automobile “BMW”, după care se alimentau cu petrol şi nu achitau operatorului, cu scopul de a induce în eroare investigaţiile poliţiştilor.

În prezent, tinerii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jafuri în serie. Conform legislaţiei penale în vigoare indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii