Un recidivist deosebit de periculos a fost reținut de oamenii legii. Bărbatul de 52 de ani a încercat să violeze o tânără de 24 de ani. Incidentul a avut loc în seara zilei de 24 iunie curent, în sectorul Buiucani, când victima a fost urmărită până la uşa apartamentului. 

Tânăra a fost bruscată şi agresată fizic de către bărbat, care mai apoi a intrat cu forța în apartamentul acesteia și a supus-o unor acțiuni violente cu caracter sexual, fără să aibă loc contactul sexual. După cele întâmplate i-a furat inelul de pe deget și a fugit de la locul incidentului. 

Imediat după cele întâmplate a fost alertată Poliţia prin intermediul serviciului 902, fiind demarate acţiuni speciale de investigaţii pentru a localiza şi reţine făptaşul. Totodată victima a declarat poliţiştilor semnalmentele exacte ale lui, care au ajutat la identificare şi reţinere făptașului. El a fost prins la câteva ore de la incident, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Actualmente recidivistul este cercetat penal pentru săvârşirea infacţiunilor de jaf şi acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislaţiei penale în vigoare, individul riscă să se întoarcă înapoi în închisoare, unde va mai sta de la 3 ani până la 5 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii