Tânărul, reținut în cazul dublului omor din raionul Soroca, ar fi ucis încă o minoră de 15 ani, care a fost anunțată dispărută încă în anul 2012. După săvârșirea omorului, bănuitul de 22 de ani i-ar fi aruncat cadavrul într-un lac din raion.

În cadrul unei conferințe de presă, Igor Zglavuță, șef de direcție în cadrul Inspectoratului General de Poliție a specificat că minora a fost anunțată dispărută în anul 2012, însă polițiștii nu au reușit să afle nimic despre locul aflării acesteia.

„Suspectul a declarat că se cunoștea cu adolescenta. Aceasta era originară din satul Dumbrăveni din raionul Soroca. Tânărul a povestit că, împreună cu victima, mergeau cu bicicletele. La un moment dat, minora ar fi căzut de pe bicicletă și ar fi decedat. Acesta a spus că s-a speriat și a aruncat cadavrul fetei într-un lac. În cadrul anchetei, suspectul a arătat locul unde a aruncat corpul neînsuflețit. În urma cercetărilor, au fost găsite în apă mai multe oseminte, care vizibil seamănă cu cele ale minorei”, a spus Zglavuță.

Osemintele găsite au fost transmise spre expertiză.

Suspectul este originar din raionul Soroca. Acesta nu este căsătorit și nu are copii.

Tânărul mai este cercetat pentru omorul unei adolescente de 15 ani și a mamei sale de 42 de ani. Cadavrele acestora au fost găsite carbonizate la începutul lunii august într-o fâșie forestieră de lângă satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Procurorii vor cere mâine mandat de arestare pe numele bănuitului. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă detenție pe viață.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii