Au cumpărat o mașină cu 700 de euro falsificați.

Este vorba despre un individul, împreună alți doi camarazi de-ai săi, a cumpărat o mașină de model ”BMW” cu numere de înmatriculare bulgărești. Vânzătorul, un tânăr de 22 de ani, domiciliat în satul Moldoveanca, raionul Fălești, a observat că toți banii sunt falși și a alertat imediat poliția. 

Realitatea.md comunică faptul că vânzătorul a constatat că banii (șapte bancnote a câte 100 de euro fiecare) sunt falși.

În urma investigațiilor efectuate timp de două luni de către angajații Direcții Combaterea crimei grave a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu IP Fălești, în data de 9 august, a fost reținut unul dintre suspecți, un tânăr de 23 de ani, care s-a dovedit a fi locuitor a regiunii transnistrene.

Suspectul și-a recunoscut vina pe deplin și a spus că banii falși au fost procurați de la alte persoane din regiunea transnistreană. 

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal iar suspectul a fost arestat pentru 30 de zile. Potrivit legii, o asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani.

Cazul este cercetat în continuare pentru stabilirea și identificarea tuturor membrilor grupării infracționale.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii