Tânărul, bănuit de săvârșirea dublului omor de la Soroca, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată vineri, 10 august, de către magistrații Judecătoriei Soroca.

Informația a fost confirmată pentru CrimeMoldova de către șefa Serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu.

Suspectul a fost plasat în arest, după ce procurorii au înaintat un demers în acest sens.

Cadavrul adolescentei de 15 ani și a mamei sale, în vârstă de 42 de ani, au fost găsite la începutul lunii august într-o fâșie forestieră de lângă satul Dumbrăveni, raionul Soroca, la o distanță de un kilometru unul de celălalt. Cele două victime au fost anunțate în căutare încă la începutul lunii iulie.

Potrivit poliției, minora și mama sa au fost bătute și arse de vii. Totodată, înainte de a da foc fetei, suspectul ar fi violat-o.

Bănuitul de 22 de ani este un șofer de ocazie, care a fost oprit de adolescentă și mama sa pentru a ajunge într-o localitate din apropierea orașului Soroca.

Totodată, acesta este suspectat și de omorul unei fete de 15 ani, dispărute încă în anul 2012. Inculpatul ar fi ucis-o, iar cadavrul l-ar fi aruncat într-un lac din raionul Soroca.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă detenție pe viață.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii