Bărbatul de 34 de ani care și-ar fi omorît cu cruzime copiii minori, de 1, 4 și 6 ani, aplicîndu-le multiple plăgi de cuțit în regiunea gîtului, este în arest, iar procurorii au solicitat efectuarea expertizei psihiatrice.

Adrian Procoavă, procurorul care instrumentează cazul, a declarat că instanţa de judecată a admis demersul procurorilor şi a aplicat măsura preventivă de arest pentru 30 de zile. „Dânsul, din Izolatorul de detenţie preventivă din Cantemir, a fost transportat la Penitenciarul nr. 5 din Cahul. Ulterior s-a dispus transferul la Penitenciarul „Pruncul”, deoarece avea nevoie în continuare de asistenţă medicală, iar penitenciarul respectiv este specializat în tratamentul deţinuţilor şi arestaţilor”, a spus procurorul pentru IPN.

Amintim că tatăl copiilor își recunoaște vina și a declarat anterior că a recurs la acest gest pentru că nu ar fi vrut să-și lase copiii în grija soției, după cum afirmă acesta, soția își bătea joc de ei.

Tragedia a avut loc în noaptea de 15 - 16 iulie, în s.Vîlcele, raionul Cantemir. După comiterea crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă, provocîndu-și o plagă de cuțit în regiunea gîtului. În stare gravă, bănuitul a fost transportat în secţia de reanimare a spitalului raional Cantemir iar după cîteva zile a fost transferat la penitenciarul din Cahul.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii