Angajații Departamentului Instituțiilor Penitenciare, în comun cu angajaţii Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera” şi cei ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii au desfășurat mai multe percheziții inopinate în instituțiile de detenție.
 
Potrivit comunicatului  DIP, în urma perchezițiilor efectuate din diferite ascunzișuri au fost depistate: 10 telefoane mobile şi 17 accesorii pentru acestea, un modem WiFi, 90 de litri de băutură alcoolică „bragă” şi 15 seturi cu cărţi de joc.
 
Totodată, în penitenciarele din Taraclia, Leova, Cricova, Cahul, Soroca, Rusca, Pruncul, Bălţi, Chişinău şi Brăneşti, au fost depistate în ascunzişuri improvizate: 17 telefoane mobile și 11 accesorii pentru acestea, un set cu cărți de joc, 5 litri de băutură alcoolică ,,bragă” şi 3,5 litri de „basamac”, un litru de vin, 2 reşouri electrice, un fierbător, un obiect tăios şi 500 de grame de drojdii uscate.
 
Cazurile menţionate au fost documentate, iar materialele acumulate au fost transmise angajaților Inspectoratelor de Poliţie din raza dislocării instituţiilor de detenție, pentru efectuarea investigațiilor și adoptarea unor decizii conform legislației în vigoare.
 
Percheziții sunt desfășurate zilnic în toate penitenciarele din ţară.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii