Reținuți pentru că vindeau droguri. Patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 35 și 66 de ani, stabiliți cu domiciliul temporar în municipiul Chișinău se află în arest pentru 72 de ore. Indivizii sunt suspectați de comercializarea heroinei și amfetaminei, în cantități deosebit de mari.

Astfel, la finele lunii iunie, angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații în colaborare cu Procuratura sectorului Ciocana au documentat activitatea infracțională a traficanților de droguri, odată cu reținerea unui suspect. Tânărul a fost  prins chiar în timp ce procura heroină pentru consum propriu, precum și pentru a transmite altor consumatori de droguri. Asupra acestuia, polițiștii au depistat  2 pachețele cu heroină.

La scurt timp după aceea, oamenii legii au identificat alți 3 membri ai grupării criminale. Mai mult ca atât, ei au depistat și 20 de celule de distribuție a drogurilor, preponderent în sectorul Ciocana, al capitalei.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au găsit în mașinele și la domiciliile suspecților mai multe pachețele cu heroină și amfetamină, pregătite pentru comercializare, un cântar electronic la scară mică, telefoane mobile, dar și aproximativ 15 mii de lei, bani din vânzări. În total au fost ridicate aproximativ 4 gr de heroină și aproximativ 5 gr de amfetamină. Valoarea drogurilor sechestrate constituie aproximativ 10 000 de lei.

De menționat este faptul că heroina era comercializată de către bănuiți cu 100 euro gramul, iar amfetamina cu 400 lei per gram.

Dacă vinovăţia suspecţilor va fi dovedită, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii