Doi bărbați, locuitori ai capitalei, cu vârstele de 26 şi respectiv 32 ani, au fost încătuşaţi de forţele de ordine în momentul realizării substanţelor narcotice în proporţii mari.

Indivizii au fost reținuți ieri 17 august, operaţiunea fiind organizată şi desfăşurată de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu Departamentul Instituţiilor Penitenciare şi cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger’ a IGP. 

În scopul reţinerii acestora în flagrant delict au fost organizate achiziţii de control, în urma cărora aceştia au fost capturaţi cu tot cu dozele de droguri pregătite pentru vânzări, comunică Direcția de Poliție a Municipiului Chisinău

Fiind efectuate percheziţii autorizate asupra lor, poliţiştii au depistat şi ridicat pacheţele din polietilenă cu substanţe asemănătoare haşişului, precum şi mijloace financiare în sumă de 8 000 lei, obţinute în urma vânzărilor de droguri.

La faţa locului probele au fost sigilate iar bănuiţii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri, unde şi-au recunoscut complicitatea în traficul ilegal de droguri.Potrivit primelor informaţii, o doză de haşiş o vindeau consumatorilor de droguri la preţul de 1 000 lei.

Ei au fost reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în scop de înstrăinare. 

Conform legii penale în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii