Trei membri ai unui grup criminal organizat au fost reţinuţi pentru comiterea unui atac tâlhăresc.

Potrivit procurorilor, în luna iulie curent, la indicaţia telefonică a unui tânăr din municipiul Bălţi, deținut în Penitenciarul nr.2 din Lipcani, membrii grupului criminal s-au deplasat în raionul Sângerei, unde mascaţi, au pătruns în locuinţa unei femei. Ulterior, aceştia au ameninţat victima cu arma şi i-au sustras bunuri estimate la aproximativ 11 mii de lei.

Femei de 20 de ani, domiciliată în localitatea Slobozia Măgura, raionul Sângerei, a declarat poliției că două persoane cu fața acoperită au pătruns în casă, amenințând-o cu un obiect asemănător cu  un pistol. Ulterior, imobilizându-i picioarele cu scoci i-au sustras verigheta de pe deget și telefonul mobil.

La 1 decembrie, suspecții au fost identificați și reținuți, fiind escortați la Inspectoratul de poliție pentru audieri, aceștia, recunoscându-și vina. Inculpaţii au vârstele cuprinse între 21 şi 25 de ani. Aceştia se află în arest preventiv, organizatorul grupul fiind anterior condamnat pentru infracţiuni similare.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților și la Penetenciarul unde este deținut cel de-al treilea suspect, au fost ridicate bunurile sustrase dar și telefoanele mobile.

Specialistul principal al Secţiei Relaţii Publice din cadrul Procuraturii Generale, Eugeniu Roşca, a menţionat că dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă până la 12 ani de închisoare.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii