Trei persoane, doi bărbaţi cu vârstele de 29 şi 36 ani, precum şi o domnişoară de 26 ani, au fost surprinși în timp ce consumau droguri într-un apartament din sectorul Buiucani.

În urma descinderii în locuinţă, forţele de ordine au depistat și o cantitate considerabilă de droguri sub formă de lichid, preparate de către aceştia.
În momentul reţinerii unul dintre bănuiţi se afla deja sub influenţa drogurilor consumate, iar ceilalţi doi îşi pregăteau dozele să le administreze prin injectare. Astfel au fost depistate seringi de unică  folosinţă, pregătite cu doze de narcotice, aparate confecţionate artizanal pentru consum, aproximativ 5 litri de droguri sub formă de lichid, preparate în condiţii specifice. Toate probele depistate au fost sigilate şi ridicate conform procedurii, fiind expediate în laboratorul Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Respectiv după finisarea cercetărilor la faţa locului persoanele au fost încătuşate şi estcorate la inspectorat pentru documentare, precum şi au fost conduşi la Dispensarul Narcologic Republican pentru prelevarea probelor sanguine. În acest context, suspecţii urmează să fie cercetaţi penal pentru consumul ilegal de droguri şi riscă amendă în mărime de la 8 000 lei la 14 000 lei sau închisoare de la 2 ani la 5 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii