Un bărbat a evadat azi-noapte din izolatorul Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Acesta se afla în arest preventiv pentru jaf. Informația a fost confirmată pentru CrimeMoldova de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir. 

Sursa citată a menționat că în prezent suspectul este căutat de poliție. „Alte detalii la moment nu vă pot oferi", a spus Jovmir.
Potrivit unor surse din cadrul poliției, suspectul se afla în celulă cu încă un bărbat, care urma să fie eliberat la miezul nopții, după expirarea a 72 de ore din momentul reținerii.

Astel, bărbații ar fi avut o înțelegere ca în momentul în care ușa izolatorului va fi deschisă pentru a-l elibera pe cel de-al doilea suspect, primul să se dea drept celălalt și să iasă, în timp ce celălalt se prefăcea că doarme.

Mama bărbatului care urma să fie eliberat îl aștepta la Direcția de Poliție, iar când l-a văzut a spus că acesta nu este fiul său, însă, suspectul a reușit să fugă. Celălalt a fost eliberat, în legătură cu expirarea termenului. Oamenii legii întreprind măsurile necesare pentru a identifica bărbatul care a evadat.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii