În această dimineață, în satul Puhoi, raionul Ialoveni a fost depistat cadavrul unui bărbat. Descoperirea macabră a fost făcută de către o femeie, lângă râpa din centrul satului.  

Conform declarațiilor făcute de aceasta, bărbatul avea semne de moarte violentă, era gol și plin de sânge.

Victima în vârstă de 50 de ani, este originar din municipiul Chişinău, sătenii spun că bărbatul a fost văzut, miercuri seara, într-un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice.

Potrivit poliţiei, victima a fost snopită în bătaie și aruncată de pe un pod de către doi tineri, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii Noi, care au fost deja reținuți. Victima și presupușii asasini s-au cunoscut în seara zilei de ieri. La moment nu se cunoaște motivul crimei, însă poliţiştii presupun că aceştia au vrut să jefuiască victima, care era în stare de ebrietate.

"Persoanele sunt cu antecedente penale. Avem probe directe care indică anume că persoanele în cauză au comis infracţiunea. Urmează în cadrul anchetei detaliat să stabilim circumstanţele producerii infracţiunii", a spus şeful Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Pavel Damaschin pentru publika.md.

Dacă vinovăția tinerilor va fi dovedită, ei riscă până la 25 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii