Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort la o gunoişte din apropierea satului Feteşti, raionul Edineţ, scrie jurnal.md. Acesta ar fi fost omorât în bătaie de doi indivizi, cu care ar fi servit băuturi alcoolice.

Potrivit sursei, crima a avut loc miercuri seara, lângă o stâncă din apropierea localităţii. Victima a consumat băuturi alcoolice cu doi amici, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict. Suspecţii l-ar fi bătut pe bărbat, până când acesta şi-a pierdut cunoştinţa.

Crezând că bărbatul a decedat, indivizii l-au urcat într-o căruţă şi l-au aruncat la o gunoişte din preajma satului. Din cauza multiplelor leziuni suferite, bărbatul a decedat, iar cadavrul lui a fost descoperit în după-amiaza zilei de joi, de către un localnic.

La scurt timp oamenii legii au depistat şi suspecții. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri în vârstă de 19 şi, respectiv, 31 de ani. 

Bărbații au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă li se va dovedi vinovăția, aceștia riscă până la 15 ani de închisoare. 


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii