Dragostea i-a lăsat un gust amar unei femei din Bălți. Aceasta a fost șantajată de fostul iubit cu mai multe poze nud, care urmau să ajungă în internet. Pentru a nu-i discredita imaginea și a nu-i distruge familia, individul a cerut de la victimă mai multe mii de lei. Pentru fapta comisă, bărbatul a fost condamnat de către instanța din Bălți la 4 ani de închisoare cu suspendare.

În luna ianuarie, femeia i-a transmis amantului mai multe poze nud, iar bărbatul, profitând de sentimentele victimei, a decis să o deposedeze de bani.

Conform bloknot-moldova.md, victima a descoperit că bărbatul ar fi căsătorit, iar în urma unui scandal iscat între cei 2 amanți, bărbatul a ameninţat-o pe aceasta cu răspândirea unor ştiri defăimătoare. Suspectul i-a spus că va plasa pozele nud pe reţelele de socializare, însoţite de comentarii indecente, și i-a cerut femeii 3 mii de lei.

Pentru a scăpa de amenințările amantului, femeia i-a oferit suma cerută. Ulterior, bărbatul a mai cerut 5 mii de lei, amenințând fosta amantă că o va viola și că va arunca o grenadă în locuința acesteia. În cele din urmă, victima i-a oferit banii, iar bărbatul ar fi promis că va nimici pozele. Individul însă și-a continuat acţiunile sale infracţionale, solicitând repetat de la victimă transmiterea mijloacelor băneşti în sumă de 10 mii lei, sub acelaşi pretext.

De această dată, femeia s-a plâns oamenilor legii, iar în momentul transmiterii banilor, bărbatul a fost reținut.

Pentru fapta comisă, individul a fost condamnat de către instanța din Bălți la 4 ani de închisoare cu suspendare și a fost amendat cu 100 de mii de lei.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii