Un bărbat din capitală și un ucrainean au fost reținuți de Poliția Capitalei pentru comercializarea drogurilor. Suspecții au fost reținuți în flagrant delict.

Bănuiţii au fost monitorizaţi pe parcursul lunilor iunie-august. Primul suspect a fost reținut la 10 august. Bărbatul, originar din capitală, vindea un plic cu droguri unei femei de 44 de ani.

În urma percheziţiilor corporale și domiciliare, oamenii legii au depistat câteva grame de droguri, instrumente de consum a acestora, dar şi două telefoane mobile utilizate pentru săvârșirea infracţiunii. Poliția a stabilit că bănuitul a distribuit substanţe stupefiante și mai multor minori.

Peste o zi, la 11 august, a fost reţinut în flagrant delict și un complice al bărbatului, în timp ce vindea 2,5 gr de droguri unui client cu trei mii de lei.

Bănuitul, în vârstă de 35 de ani, originar din Ucraina, avea de asemenea rolul de a distribui drogurile. În urma perchezițiilor la cel de-al doilea suspect au fost depistate şi ridicate obiecte şi droguri în cantităţi deosebit de mari.

În total, polițiștii au ridicat 115 grame de droguri, estimate pe piaţa neagră la circa 115 mii de lei, precum și telefoane mobile, cântar electronic la scară mică, bani proveniți din infracțiune, materie primă pentru pregătire spre distribuire a drogurilor, aparate confecţionate artizanal pentru consumul drogurilor.

Suspecții au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal. Aceștia riscă închisoare pentru un termen de la 2 la 5 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii