Un bărbat din capitală, în vârstă de 42 ani, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani, pentru că ar fi pătruns într-un automobil, de unde ar fi furat bani şi bunuri materiale în sumă totală de peste 40 000 lei. 

Potrivit organelor legii, bărbatul a mai fost anterior condamnat pentru infracţiuni de jaf. În privința furtului recent, poliţia a fost alertată de către proprietarul automobilului de model Audi A4, care a depistat urme de pătrundere în habitaclu şi lipsa bunurilor materiale. Potrivit lui, bănuitul i-ar fi furat din automobil un telefon mobil, GPS navigator, laptop, bani, precum şi alte lucruri personale. Automobilul era parcat pe strada Calea Moşilor din sectorul Râşcani al Capitalei. 

În cadrul cercetărilor demarate la locul faptei, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi forţat parbrizul lateral şi lacătul portierei. Conform primelor informaţii acumulate, individul ar fi reuşit să vândă bunurile materiale furate, iar banii i-ar fi cheltuit. Poliţiştii urmează să identifice cumpărătorii şi să ridice în calitate de probe delicte lucrurile furate.

Bănuitul a fost reţinut în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru furt. Conform legislaţiei penale el riscă închisoare de la 2 ani până la 6 ani.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii