Crimă odioasă depistată în satul Ciocîlteni, raionul Orhei. Un bărbat de 44 de ani este suspectat că și-ar fi violat și omorît consăteana de 70 de ani.  
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General de Poliție, la 18 iulie curent, în cadrul dispeceratului IP Orhei, a parvenit o informație de la un locuitor al satului Ciocîlteni despre depistarea unui cadavru în gospodăria vecină.
 
Deplasîndu-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrul unei femei în stare de putrefacție. În urma examinării medico-legale s-a constat că decesul femeii a survenit în urma strangulării.
 
În urma investigațiilor desfășurate de organele legii, presupusul suspect a fost reținut. În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina, declarînd că în seara zilei de 16 spre 17 iulie, fiind în stare de ebrietate a intrat în gospodăria victimei cu scopul de a sustrage careva bunuri.  Suspectul a violat femeia, iar după ce aceasta l-ar fi recunoscut, bărbatul a strangulat-o cu un ștergar, după care a părăsit locul infracțiunii.
 
În acest caz a fost inițiată o cauză pentru omor intenționat și viol, suspectul riscând închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii