Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a fost bătut în propria locuință de către doi necunoscuți. Victima era acasă împreună cu soţia sa, când agresorii l-au orbit cu o lanternă și l-au lovit cu un obiect dur în cap.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Ludmila Sochircă, a specificat pentru CrimeMoldova că totul s-a întâmplat în noaptea zilei de luni,  în satul Vasilcău din municipiul Soroca.

Bărbatul i-a auzit pe indivizi când au intrat în casă. Când s-a dus să vadă ce se întâmplă, agresorii l-au orbit cu o lanternă și l-au întrebat dacă îi va servi cu băuturi alcoolice, după care l-au lovit cu un obiect dur în regiunea capului și au fugit într-o direcție necunoscută. Totodată, din gospodărie nu au fost sustrase bunuri. 

În urma incidentului, bărbatul a primit îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acesta s-a ales cu o contuzie cranio-cerebrală și plagă în regiunea capului. La fel, în urma complicațiilor, bărbatul a fost internat în secția de reanimare a Spitalului Municipal ,,A. Prisacari” din Soroca. În prezent, starea victimei este stabilă.

Cei doi atacatori încă nu au fost reținuți. De asemenea, oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele cazului. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii