Un bărbat din Chișinău riscă o amendă de 2 mii de lei sau cel puțin 40 de ore de muncă în folosul comunității, pentru amenajarea neautorizată a foișoarelor într-un parc public. Judecătoria Chișinău a pus dosarul pe rol, însă ședința de judecată a fost amânată din cauza că Ivan Bodrug nu s-a prezentat în instanță.

Vsevolod Ivanov, procurorul care instrumentează cazul, susține că, Bodrug, fără a avea autorizația necesară, a instalat mese și foișoare în parcul din sectorul Râșcani al capitalei, pe care le dădea în arendă contra plată chișinăuienilor.

Nicolae Balaur, pretorul sectorului Râșcani al municipiului Chișinău, a comunicat că autoritățile au fost sesizate de către locatarii blocurilor din apropiere. Oamenii s-au plâns pe gălăgia și mizeria lăsată de petrecăreți. Potrivit pretorului, deși Bodrug desfășura o activitate economică ilegală, acesta s-a opus demolării foișoarelor.

Terasele au fost demolate în aprilie 2018, iar Ivan Bodrug a încercat să-i intimideze pe muncitori, amenințându-i cu un pistol. Pentru această ispravă, Ivan Bodrug s-a ales cu un dosar penal.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii