Un bărbat de origine străină, în vârstă de 45 ani a fost atacat în propriul apartament. Victima a fost jefuită de patru tineri, doi băieți și două fete, cu vârstele cuprinse între 15 și 21 de ani.

Potrivit poliției, bănuiţii au planificat atacul în cele mai mici detalii. Aceştia au recunoscut că, fetele iniţial au făcut cunoştinţă cu victima pe o reţea de socializare cu scopul de a se întâlni, iar ceilalţi doi băieți aveau rolul de a pătrunde în apartament şi sa-l jefuiască de bani şi alte bunuri. Incidentul a avut loc în noaptea spre 24 iulie curent, după incident, victima a anunţat Poliţia despre atac.

Respectiv în noaptea atacului, când fetele deja se aflau în apartamentul victimei, indivizii au sunat la uşă. Bărbatul le-a deschis și a fost lovit puternic cu o sticlă de bere în regiunea capului. După ce l-au imobilizat, făptașii au furat un laptop şi o pereche de pantaloni în care se aflau o mie de lei. Ulterior, toţi patru au fugit de la locul faptei.

Actualmente fetele sunt cercetate penal în stare de libertate iar ceilalţi doi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii