Un cuplu din capitală, bănuit că a furat banii și aurul din casa unei femei și au agresat-o fizic, a fost reținut de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în colaborare cu Procuratura  Centru.

Bărbatul de 32 de ani și concubina acestuia, de 44 de ani, la 20 septembrie curent, ar fi pătruns în casa unei femei din mun. Chișinău, unde aplicând forța fizică, au imobilizat victima cu bandă adezivă și amenințând-o cu o armă necunoscută,  au sustras 50 gr de articole din aur, 6000 de lei, precum și alte bunuri. Prejudiciul cauzat constituie  40000 de  lei.
 
Ca urmare a perchezițiilor efectuate, o parte din bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul mamei bănuitului, în or. Rîbnița din regiunea Nistreană.

Bărbatul a mai fost anterior judecat pentru furt și trafic de droguri. Acesta este arestat pentru 30 de zile, iar femeia are arest la domiciliu.
 
În acest caz a fost inițiată o cauză penală, persoanele vinovate de comiterea acestei infracțiuni riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 8 la 10 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii