Un tânăr cu antecedente penale, în vârstă de 27 de ani, a fost prins de polițiștii capitalei în timp ce încerca să pătrundă într-un apartament. 

Oamenii legi l-au reținut pe bărbat în timp ce acesta încerca să fugă. Poliţiştii au depistat asupra acestuia bijuterii din aur, bani în sumă de 2 600 dolari SUA şi 3 800 euro, furaţi dintr-un alt apartament din sectorul Buiucani.

Hoțul a încercat să mituiască polițiștii, acesta le-a propus bani în sumă de 2 000 de euro doar ca să fie eliberat. În acest context la faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lui conform legii. De asemenea, bărbatul a încercat să fugă din mâinile poliţiştilor, atacându-i cu gaze lacrimogene. Respectiv au fost aplicate mijlocele speciale de reţinere, acesta fiind încătușat.

Anterior, tânărul fusese anunţat în căutare pentru comiterea infracţiunilor similare de către Inspectoratul de Poliţie a sectorului Botanica, fiind condamnat la 9 ani de închisoare. Respectiv el a fost reţinut şi este cercetat penal pentru furturi în proporţii mari. 

Dacă vinovăția sa va fi dovedită, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii