Hoțul în lege Andrei Torcunov, 34 de ani, originar din r. Telenești, cunoscut în cercurile interlope ca „Turcul” a fost reținut în această duminică în localitatea Marușkino din regiunea Moscovei, scrie life.ru.

Bărbatul era căutat pentru comiterea unui jaf, iar asupra lui, forțele de ordine au depistat un pistol și 45 de grame de hașiș.

Anterior, el a mai fost reținut și în 2013, pentru păstrarea drogurilor în proporții deosebit de mari. În momentul reținerii, asupra lui au fost depistate 2, 86 g de heroină. Deși risca 10 ani de închisoare, „Turcul” a fost condamnat la 1 an privațiune de libertate, pentru că era atunci la prima abatere de la lege și avea caracteristici pozitive de la locul de muncă.

Interlopul a fost reținut atunci înainte de a pleca în Grecia, unde urma să aibă loc una dintre cele mai mari adunări a hoților în lege, din ultimii ani.


Torcunov, alias „Turcul” a devenit hoț în lege în 2013, dar fiind în conflict cu cunoscutul hoț în lege Rovshan Dzhaniev, zis „Rovshan Lenkoranskii” a rămas fără titlu pentru încălcarea regulilor și comportament inacceptabil. „Turcul” a fost „decoronat” de autoritatea criminală „Șacro Molodoi”.

„Șacro Molodoi” cu numele real de Zaharie Calașov este cunoscut ca unul dintre cei mai influenți hoți în lege din spațiul postsovietic. A fost judecat de mai multe ori, inclusiv în Rusia, Spania și Georgia.

Снимок.PNG

primecrime.ru

În luna iulie curent, Șacro a fost reținut din nou într-o suburbie a Moscovei, în vila sa luxoasă. De data aceasta, Șacro a fost reținut, fiind bănuit că împreună cu încă o persoană a estorcat 8 mln de ruble de la proprietara unui restaurant din Moscova, amenințând-o cu răfuială fizică.

În lumea interlopă, ritualul de„ decoronare” pentru încălcarea regulilor are loc foarte rar. Cel mai cunoscut caz în acest sens este privarea, în 2014, de titlul de „hoț” a lui Sasha Sever, pentru un interviu acordat unor posturi TV.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii