Un bărbat de 36 de ani a consumat alcool cu amicul sau, iar la final l-a măcelărit cu un topor și cu un cuțit. Incidentul tragic s-a produs în garajul victimei, în vârstă de 65 de ani, din satul Zagarancea, Ungheni.

Omorul a avut loc în seara zilei de 30 iunie, iar la mai puțin de o lună, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al orașului Ungheni, anterior judecat pentru furt și viol.

Bănuitul și-a recunoscut pe deplin vina. Acesta a mărturisit forțelor de ordine că s-a întâlnit întâmplător cu victima. Amicul său l-a servit cu o țigară, după care au mers la domiciliul acestuia și au băut împreună.

Aflat sub influența alcoolului, bănuitul i-a aplicat mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului, iar cu un cuțit în regiunea corpului, în urma cărora victima a decedat.

După ce a comis crima, individul a sustras mai multe instrumente electrice din garaj și a plecat. Ulterior bunurile au fost vândute, iar pe banii câștigați a cumpărat băuturi alcoolice. O parte din bunuri au fost depistate și ridicate.

Безымянный.png

Suspectul a fost reținut, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 12 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii