Poliția din Odesa a arestat un cetățean al Moldovei în vârstă de 32 de ani, care, în luna februarie a acestui an, a furat un automobil de model Mitsubishi Pajero, în care se afla un copil, scrie portalul dumskaya.net.

Despre acest lucru a informat pe pagina sa de facebook Gheorghii Lortkipanidze, șeful poliției din Odesa.

"Astăzi, 12 iulie, în cursul unei percheziții autorizate la locul de reședință temporară a infractorului, au fost confiscate mai multe telefoane mobile și arme traumatice. Bănuitul este verificat pentru implicarea în comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul orașului Odessa" - a scris acesta.

Potrivit poliției din Odesa, fetița de 12 ani, care se afla în mașina furată de moldovean, a fost lăsată în preajma podului Gorbatîi. Din fericire aceasta nu a avut de suferit.

Sursele portalului dumskaya.net, au declarat că infracțiunea a fost comisă de către un infractor-recidivist, zis Aldaș.

"Acesta este conducătorul unui grup de infractori, implicat în furturi de mașini. Grupul include un număr de cetățeni din Moldova și Ucraina. Aldaș a mai fost arestat, primul termen de detenție la primit acum 15 ani, la vârsta de 17 ani pentru răpire de persoane. Acum acesta este specializat pe tâlhării. Gruparea condusă de el terorizează cartierele Lenposelok, Moldavanka și centrul orașului Odesa", a declarat sursa  dumskaya.net.

Pe parcursul ”carierei ” sale penale, Aldaș a fost reținut de mai multe ori, fiind eliberat din arest la scurt timp, pentru că judecătorii găseau întotdeauna "circumstanțe atenuante."

Acum infractorul se află în arest provizoriu, iar mâine urmează să se stabilească termenul de reținere. Nu este exclus ca autoritățile să găsească din nou motive pentru a lăsa în libertate liderul grupării criminale.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii