Un copil de patru ani, a fost răpit de către propriul tată chiar din sediul grădiniței. Incidentul a avut loc ieri la o grădiniță din orașul Cahul.

În jurul orei 13:00, la Inspectoratul de Poliție Cahul a parvenit informația telefonică de la o doamnă, în vârstă de 43 de ani, locuitoare a raionul Leova. Aceasta a declarat polițiștilor, că fostul ei concubin de 42 de ani, cetățean al Federației Ruse i-a răpit copilul de doar 4 ani, care se afla în grupa grădiniței. Concubinul a îmbrâncit educătoare și directoare, după care a răpit forțat copilul și a părăsit teritoriul grădiniței.

În mai puțin de două ore, în satul Bugeac, raionul Comrat, a fost stopat automobilul de model „Skoda Fabia” la volanul căruia se afla suspectul, iar pe bancheta din spate a mașinii – fiul său minor.

Interogat, suspectul a declarat inspectorilor de patrulare că avea intenția să părăsească imediat teritoriul țării împreună cu fiul său, care are inclusiv și cetățenia Federației Ruse.

Bărbatul este reținut și este cercetat penal pentru „răpirea minorului de către rudele apropiate”. Conform legislației, suspectul riscă amendă de 6 000 de lei sau muncă neremunerată de până la 240 de ore, sau închisoare de până la 6 luni.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii