Un moldovean de 23 de ani, Veaceslav Malachi, stabilit cu traiul în Italia, și-a omorât mama cu o deosebită cruzime, după care s-a sinucis. 

Incidentul macabru s-a produs la data de 17 mai, la Padova, în locuința celor doi. Presa din peninsulă scrie că tânărul ar fi înjunghiat-o pe Feodora Malachi, în vârstă de 53 de ani, cu un cuțit de bucătărie, cu lamă lungă, de peste 50 de ori. 

După ce a comis crima, moldoveanul și-a cauzat mai multe plăgi de cuțit pe brațe și în zona gâtului, iar într-un final s-a aruncat de la etajul 3 al blocului unde locuiau. 

omor IT.jpg
corrieredelveneto.corriere.it

Vecinii au anunțat imediat poliția. Sosiți la fața locului, oamenii legii au identificat cadavrul mamei într-o baltă de sânge și au constatat decesul acesteia. La fel, un echipaj medical a încercat să-l resusciteze pe fiul acesteia însă eforturile fiind în zadar. 

La moment nu se cunosc cu exactitate motivele pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest. Unele dintre motivele vehiculate ar fi o criză de furie sau o ceartă, iscată în dimineața crimei, între cei doi. Corrieredelveneto.corriere.it scrie că tânărul se afla în arest la domiciliu pentru că ar fi comis mai multe furturi, totodată, acesta ar fi avut probleme cu alcoolul.

omor IT 1.jpg
corrieredelveneto.corriere.it

Cei care au cunoscut familia respectivă, îl descriu pe Veaceslav drept un tip dubios și periculos. Acesta a avut în repetate rânduri probleme cu legea, încălca ordinea publică, se plimba cu toporul în mână și a băgat frica în tot cartierul. Cât privește mama acestuia, vecinii o descriu drept o persoană foarte liniștită, binevoitoare și care muncea în calitate de îngrijitoare. 

O altă crimă comisă de un alt moldovean, care a zguduit Italia, s-a produs la 19 martie, anul curent. Atunci moldoveanca Irina Bacal a fost omorâtă de către fostul iubit, Mihail Savciuc, din cauza că a rămas însărcinată. În prezent, Savciuc se află în închisoare, fiind acuzat de omor deosebit de grav și ascunderea cadavrului.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii