Un cetățean moldovean de 26 de ani a fost reţinut în orașul israelian Aşdod. Feodor Bejenari este bănuit de omor, viol în serie şi incendiere. 

Autoritățile din Israel îl bănuiesc pe tânăr de săvârșirea a patru omoruri , cazuri de agresiune sexuală în mai multe regiuni al Israelului şi de incendierea unui apartament, anunță portatul străin israelnationalnews.com.

Astfel, migrantul moldovean este suspectat de implicare în incendierea unui apartament, în care a găsită o femeie moartă. Martorii au declarat că l-au văzut pe Bejenari în acel apartament cu puțin timp înainte de incendiu. Pentru a confirma sau retrage acuzațiile, poliția din Israel au cerut să fie realizate o serie de examinări medico-legale, care vor dezvălui dacă a existat o legătură între femeie moartă și cetățeanul moldovean.  

Arestul provizoriu al tânărul a fost prelungit în mod repetat. Avocatul acuzatului, Lior Ronen susține însă că moldoveanul neagă acuzațiile, precum și faptul că Bejenari este asociat cu un singur caz de hărțuire sexuală, pentru care a fost deja pedepsit.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene va veni mai târziu cu o reacţie asupra acestui caz.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii