Un profesor din cadrul unui liceu din nordul țării, a fost reținut pentru 30 de zile, fiind suspectat de acţiuni perverse față de copii.

Informația despre presupusele acțiuni ale profesorului a fost trimisă Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigație. În aceasta se menționa că un profesor de clasele primare, în vârstă de 44 ani, în cadrul lecţiilor, întreprindea acţiuni perverse cu elevii.

În acest context, poliția în comun cu Serviciul Informaţii şi Securitate (SIS) au instalat în incinta instituției de învățământ camere de supraveghere video, pentru perioada lunilor mai-iunie curent. În  baza imaginilor obținute, se demonstrează că profesorul, în cadrul orelor, a întreprins acţiuni perverse cel puţin faţă de doi băieţi de opt ani, exprimate prin atingeri indecente, precum şi alte acţiuni cu caracter sexual.

Totodată, potrivit organelor legii, profesorul a întreținut de mai multe ori, în incinta clasei liceului, în afară orelor de predare, raporturi homosexuale şi alte raporturi în forme perverse cu mai mulţi bărbaţi, inclusiv şi un fost profesor al acestei instituţii de învăţământ.
Urmărirea penală pe acest caz continuă. Dacă va fi vinovat, profesorul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii