Un tânăr în vârstă de 24 ani, domiciliat în capitală, condamnat anterior pentru furturi şi viol, a fost identificat şi arestat de către polițiști, fiind bănuit de săvârşirea unui şir de furturi din automobile.

Potrivit declaraţiilor făcute de către victime în cadrul proceselor de audiere, individul le-ar fi pricinuit pagube materiale în sumă totală de aproape 200 000 lei. 

Forţele de ordine au stabilit circumstanţe şi au acumulat probe concludente în cel puţin 6 cazuri de acest gen. În cadrul investigaţiilor demarate, poliţiştii au constatat că, făptaşul acţiona seara şi pătrundea în automobile prin deteriorarea parbrizelor, de unde fura seturi de cosmetică, genţi din piele, laptopuri, Ipad-ri, carduri bancare, precum şi mijloace financiare.

În urma percheziţiilor autorizate desfășurate la domiciliul temporar al bănuitului, poliţiştii au depistat şi ridicat doar o parte din bunurile sustrase, celelalte individul le-ar fi vândut unor persoane de încredere.

Actualmente el este cercetat penal pentru furturi în proporţii mari în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 10 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii