Un tânăr din orașul Șoldănești susține că a fost agresat fizic și verbal de către doi polițiști de la Inspectoratul de Poliție Șoldănești, aflați în stare de ebrietate, scrie cuvintul.md.

Incidentul a avut loc la începutul lunii octombrie curent, la o discotecă din orașul Șoldănești. Tânărul susține că a fost scos afară din discotecă de către poliţişti, unde a fost bătut până și-a pierdut cunoștința. Polițiștii i-ar fi reproșat că s-a uitat rău la ei.

Părinții băiatului consideră că dacă Denis s-a făcut vinovat de ceva, oamenii legii ar fi trebuit să soluționeze problema pe cale pașnică.

Martoră la incident a fost și logodnica băiatului, care spune că nu a văzut începutul bătăii, dar încercând să i-a apărarea prietenului său a primit și ea câteva lovituri.

Potrivit  investigațiilor medicale, tânărul a suferit comoție cerebrală și diverse plăgi în zona feței și a abdomenului.

Expertiza medico-legală a fost făcută la Chișinău, deoarece familia băiatului nu are încredere în specialiștii la care au fost trimiși de către procuratură. De asemenea, familia se teme că ancheta nu va fi echitabilă.

Mai multe detalii în acest caz, puteți urmări în reportajul realizat de Impuls.TV:

Potrivit sursei, șeful Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti, Cazimir Trocin, a încercat să dezmintă că în acest caz au fost implicați angajaţi ai poliţiei, dar a menționat că au fost iniţiate procedura penală şi ancheta de serviciu.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii