Un tânăr de 23 de ani din satul Nicoreni, raionul Drochia, a fost ucis în bătaie de către doi consăteni, scrie stirilocale.md. Crima a avut loc în noaptea de 7 octombrie, în jurul orei 00:30.

Informația a fost confirmată pentru sursă de ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Olga Chistiol, dar și de rudele victimei.

„Dimineaţa pe 7 octombrie, în jurul orei 06:50, în curtea grădiniţei din Nicoreni a fost depistat cadavrul unui tânăr de 23 de ani, cu semne de moarte violentă. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă”,  a precizat Olga Chistiol, citată de sursă.

De asemenea, una dintre rude a povestit sursei următoarele detalii: „A fost găsit mort în centrul satului. A fost ucis în bătaie de amicii lui. Ei îşi recunosc vina şi spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza unei fete. A fost bătut cu pietre, cu picioarele. A fost ceva groaznic”.

În urma investigaţiilor s-a constatat că victima de 23 de ani a fost bătută de doi consăteni, în vârstă de 20 de ani, care au fugit de la fața locului.

La scurt timp, bănuiţii au fost reţinuţi şi escortați la Inspectoratul de Poliție, fiind arestaţi pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi agresori riscă de la 15 la 20 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii