Unul dintre bărbații, implicați în incidentul în care doi tineri din Călărași au fost tunși forțat într-o benzinărie, are la activ o condamnare pentru omor în Italia.

Potrivit ZdG, suspectul, Sergiu Buruiană, a fost condamnat în 2014 la 24 de ani de închisoare de autoritățile italiene pentru că ar fi omorât împreună cu alți doi cetățeni moldoveni un bărbat de 34 de ani din Tunisia.

Buruiană fusese dat în căutare pentru crima respectivă.

Potrivit presei italiene, crima la care ar fi participat și suspectul a avut loc în aprilie 2012, la Padova după un conflict dintre un grup de tuniesieni și un grup de moldoveni, aflați sub influența alcoolului. În timpul altercației, un moldovean a scos un pistol și l-ar fi împușcat pe unul dintre tunisieni.

Sergiu Buruiană a fost implicat și într-un alt incident în Italia, produs în 2010. Potrivit presei, atunci, opt moldoveni au fost reținuți pentru că au amenințat și lovit carabinierii italieni.

Potrivit ZdG, numele bărbatului figurează și într-un dosar privind decăderea din drepturile părintești. De asemenea, în octombrie 2017, un bărbat de 31 de ani din Călărași, cu nume similar, a fost condamnat la 220 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de trei ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii