După ce în presă a apărut o investigație, care ar demonstra că posturile de televiziune a lui Chiril Lucinschi au fost finanțate din banii furați de la BEM prin intermediul lui Shor, reacția deputatului PLDM nu s-a lăsat mult așteptată. 

Lucinschi a scris pe pagina sa de facebook că el a pledat mereu pentru transparența mass-media și a promovat cu insistență proiecte de legi, prin care telespectatorului să i se prezinte informații despre cine sunt adevărații proprietari ai televiziunilor. 
 
” Apariția acestor născociri nu ma mira. Era de așteptat ca TV7 sa fie atacat. Am fost prevenit de mai multe ori ca vor apărea dosare penale dacă nu voi închide talk-showurile politice și nu voi schimba tonalitatea buletinelor de știri. Declar oficial ca toate companiile mele mediatice au fost finanțate integral din banii obținuti din publicitate, faptul care poate fi ușor verificat.”

Totodată, deputatul PLDM, Chiril Lucinschi a scris și despre relația sa cu Ilan Shor.

”Niciodată n-am ascuns ca îl cunosc pe Ilan Shor încă din momentul când el era copil. Am devenit chiar apropiați după decesul tatălui lui Ilan, iar oamenii apropiați la nevoie se cunosc. Dar niciodată relațiile noastre, inclusiv financiare, n-au ținut de televiziuni sau bănci. Din păcate, Ilan Shor a fost și este utilizat în continuare de aceeași Gașca în lupta cu un singur scop - de a lichida ultimele impedimente în instaurarea unui regim autoritar în Republica Moldova.”

Безымянный.png

Menționăm că ieri, în presă a apărut o investigație, care ar demonstra că posturile TV ale deputatului liberal-democrat ar fi fost finanțate din banii de la BEM prin intermediului Ilan Shor. 

Astfel, portalul today.md a scris că în perioada 28.11.2012 - 23.10.2014, Ilan Shor a scos din sistemul bancar peste 440 de mii de dolari și i-a transferat pe conturile companiei deputatului PLDM, Chiril Lucinschi. Ulterior banii ar fi fost folosiți pentru finanțarea proiectelor media, fiind folosiți pentru achitarea serviciilor editoriale.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii