Sportivul și deputatul PDM, Constantin Țuțu, s-a lansat în afaceri. Țuțu a ales un domeniu destul de profitabil- cel petrolier.

Se pare că, în luna februarie 2016 acesta a fondat firma „Constant Petrol”. Deputatul este și singurul fondator al firmei care are un capital social de doar 100 lei iar în calitate de administratoare a firmei figurează Ecaterina Senchevici, tânăra despre care presa a scris că iar fi fost iubită.

La întrebările legate de firmă acordate de zdg.md, Țuțu declară că: „Firma nu are nicio activitate. Doar am deschis-o, dar nu activează. Când o să încep activitatea, o să vă spun. N-am făcut încă nicio  mișcare”.

Firma își are sediul pe str. Constantin Brâncuși 112. La momentul actual pe adresa respectivă se găsește un teren abandonat, care a aparținut deputatului din 2006 până în 2009, când a fost vândut familiei Tonconog.

Conform datelor de la Camera Înregistrării de Stat, firma respectivă are ca obiective de activitate declarate „intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie, intermedieri în comerțul cu produse diverse, intermedieri în comerțul cu produse alimentare, inclusiv băuturi și tutun”.

Mai multe detalii despre averea și activitatea lui Constantin Țuțu puteți citi AICI.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii