Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, vine la ședințele Parlamentului cu un Hyundai Tucson, înregistrată pe numele tatălui său.

În Declarația de avere pentru anul 2017, inspectorului vamal, Boris Sîrbu, tatăl parlamentarului, a menționat că a procurat anul trecut mașina, de model Hyundai Tucson. Potrivit documentului, autoturismul a fost produs în 2017 și a fost procurat cu 462 mii de lei, puțin peste 23 de mii de euro. 

Tatăl deputatului mai declară că nu deține în proprietate o locuință, iar apartamentul în care locuiește i-a fost transmis în folosință.

Boris Sîrbu este angajat în calitate de inspector principal la Biroul Vamal Centru și a primit în 2017 un salariu de peste 174 de mii de lei și o pensie de 65 de mii de lei. Mama parlamentarului lucrează la Institutul Oncologic și a ridicat anul trecut un salariu de 113 mii de lei și o pensie de peste 24 de mii de lei.

Deputatul Sergiu Sîrbu declară oficial că deține din 2016  în proprietate un automobil de model Renault Megane, produs în 2010. Tot în 2016, soția deputatului, Ina Sîrbu, a intrat în posesia unui BMW X5, produs în 2014.

Începând cu anul 2015, deputatul Sîrbu locuiește într-un apartament cu suprafața de 197 de metri pătrați, cu valoarea cadastrală de aproape 810 mii de lei, care i-ar fi fost donat de fratele său fotograf.

Sergiu Sîrbu susține că a împrumutat mașina tatălui său, deoarece a sa este la reparație. Alesul poporului a adăugat că nu are nicio atribuție la acest autoturism și că tatăl său a procurat-o din economiile făcute pe parcursul anilor, având un stagiu de vameș de 45 de ani. 


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii