Curtea de Apel a respins astăzi ca fiind nefondată cererea de recuzare a unui judecător depusă de primarul general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă.

„Cererea de recuzare a judecătorului a fost respinsă ca fiind nefondată, precum și ne așteptam. Asta dovedește faptul că Dorin Chirtoacă și avocatul său  vor să tergiverseze procesul. Nu au argumente juridice și nu există argumente logice, vor ca procesul de colectare a semnăturilor să înceapă mai târziu ca să nu reușim să ne încadrăm în termenii stabiliți”, a spus președintele grupului de inițiativă, activistul civic, Victor Chironda.

Chironda mai declară că Partidul Liberal ar fi în stare de panică și încearcă să găsească atât căi legale cât și ilegale: „Aceşti oameni sunt în stare de orice. Ei conștientizează că acesta este începutul sfârşitului și ei înțeleg foarte bine că cetățenii abia așteaptă să deschidem punctele de colectare și să vină să semneze pentru demisia lui Dorin Chirtoacă”.

Amintim că că Judecătoria Centru a înregistrat grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă la data de 1 august iar Chirtoacă a contestat această decizia la Curtea de Apel.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii