Fostul prim-ministru, Vlad Filat, condamnat recent la nouă ani de închisoare pentru trafic de influență și corupere pasivă, aruncă noi acuzații foștilor colegi.

Într-o postare pe facebook, Filat scrie despre președintele Parlamentului, Andrian Candu, liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și liderul PPEM, care, în data de 14 octombrie a dat depoziții „nocturne” împotriva sa, ca în perioada sovietică.

Îmi aduc aminte privirea domnului Iurie Leancă, cel care a făcut declarații împotriva mea la el acasă, pe 14 octombrie, într-o zi liberă, noaptea, pe întuneric, ca în 1937. La fel și la cei, care șantajați sau ademeniți de funcții, au depus mărturii false împotriva mea facând "un pact cu diavolul" crezând că așa vor fi absolviți de responsabilitate”, scrie Filat.

Filat prezice noi arestări care vor urma după ce și cel care l-a denunțat pe el (nr. Ilan Shor) a ajuns după gratii.

După Shor, se pare, că vor urma încă mulți alții care au crezut că mințind și atacându-mă în mod mișelește vor scăpa. “Prietenii voștri” din PD vor să mă facă pe mine țap ispășitor, dar oamenii nu sunt proști, au înțeles jocul. De asta, totul încă urmează”, mai spune Filat.

Reacția fostului său coleg PLDM și ex-prim-ministru, Iurie Leancă, nu a întârziat să apară. Tot pe facebook, liderul PPEM spune că Filat încearcă astfel să se răzbune pe foștii parteneri pentru starea proastă în care a ajuns.

Cred că pe omul ăsta nu-l ajută nimic, nu învață nimic din greșeli și de asta a ajuns unde a ajuns, din cel mai popular politician în ceea ce este acum. A distrus viețile și speranțele multor oameni, și-a distrus-o pe a lui, iar acum încearcă să se răzbune pentru situația tristă în care se află, prin metoda pe care a folosit-o și în politică, victimizare, lașitate și împroșcat cu noroi în toate direcțiile. Lecția Filat este una bună pentru toată clasa politică, să înțelegem cu toții unde duce aroganța și beția puterii”, a scris Leancă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii