Președintele Igor Dodon a vizitat din nou clubul lui Vlad Plahotniuc. Mai mult ca atât acesta  a venit înfometat la Gala de lupte KOK World Grand Prix care s-a desfășurat în cadrul clubului, în seara de sâmbătă, 1 aprilie. În timp ce însoţitorii săi urmăreau ce se petrece pe ring, şeful statului încerca să-şi potolească foamea cu salam franţuzesc, caviar şi bomboane Rafaello.

Apetitul preşedintelui se pare că a fost stimulat în special de melodia „Moldovenii s-au născut” din repertoriul formaţiei „Zdob şi Zdub”.


Spatele primei persoane din stat, care l-a avut vecin în dreapta pe cumătrul Viorel Melnic, administratorul afacerilor lui Ilan Shor, a fost asigurat de către Lilian Filipov, unul din finii de cununie ai cuplului Dodon, pe care naşul l-a făcut ofiţer de protecţie imediat după investirea sa.

dodon.jpg

Sursa foto: facbook.com/Igor Dodon

Igor Dodon nu fost deranjat de faptul că evenimentul este organizat de către Dorin Damir, finul de cununie al liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, despre care preşedintele a declarat în repetate rânduri că vrea să-l scoată de la guvernare.

Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că a venit să-l susţină pe luptătorul Maxim Bolotnicov, unul din beneficiarii campaniei sale „Iubesc Moldova”. De data aceasta, Bolotnicov i-a adus fanului său nr. 1 o surpriză neplăcută, fiind învins de către luptătorul din Olanda, Colin George.
dodon2.jpg

Sursa foto: facebook.com/Igor Dodon

Nu este pentru prima dată când cel care a declarat război oligarhiei vine în „clubul oligarhilor” ca să-l susţină pe Bolotnicov. Igor Dodon a fost surprins într-o ipostază similară în plină campanie electorală, la 1 noiembrie 2016.

dodon3

Sursa: fea.md

Potrivit postărilor de pe pagina sa de facebook, la 1 aprilie Igor Dodon a avut o agendă încărcată. A participat împreună cu președintele Federației Internaționale de Șah, Kirsan Iliumjinov, la ceremonia de premiere a învingătorilor la turneul internaţional la șah rapid, „Memorial V. Cebanenco”.

dodon4.jpg

Sursa: facebook.com/Igor Dodon

Un alt eveniment, la care a participat şeful statului, a fost concursul de tineret „KVN”, desfăşurat în limba rusă, cu participanţi din Chişinău, Comrat şi Tiraspol.

dodon5.jpg

Sursa foto: facebook.com/Igor Dodon

A doua zi, şeful statului, însoţit de soţie şi doi dintre cei trei fii ai săi, şi-a continuat activitatea cu o vizită la mănăstirea Ţigăneşti din raionul Străşeni, unde a asistat la slujbă. Igor Dodon a făcut o baie de mulţime şi i-a îndemnat pe creştini ca în perioada postului mare „să meargă la biserică și să se roage pentru cei dragi, pentru sănătate şi pentru prosperarea țării noastre”. 

dodon6
Sursa foto: facebook.com/Igor Dodon

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

prof. Florin I. Bojor

24:67 04.04.2017

Prezenta infierbantata a presedintelui Igor Dodon la un astfel de eveniment arata primitivismul domniei sale. Cum de este presedintele sahului moldovenesc?

Ответить

Tabora Ion

24:67 04.04.2017

In dovada faptului ca Dodon este in careva interese comune cu Plahotniuc, il confirm prin faptul ca vizitatorul cu nr. 64 de pe poze este ruda cu Dodon, fratele directorului executiv a clubului sportiv
FEA si atit vizitatorul cu nr. 64 kit si fratele sau sunt parti vatamate in cauza penala fabricata pentru care am fost condamnat si privat de libertate

Ответить

Trofim

24:67 03.04.2017

Si oricum Bolotov o pierdut din knockout.)) Nu prea ii merge lui Dodon in ultimul timp, nici cu luptatorii, nici cu politica.

Ответить

Teodor

24:67 03.04.2017

Dar Dodon nu cumva este cel ce il finanteaza pe luptatorul Maxim Bolotov???? Poate de asta a venit la meci?

Ответить

Matasaru

24:67 03.04.2017

a venit ca si sosialista M.Radvan...sa mai manance o leaca...

MMM

24:67 03.04.2017

sadistul din Sadova, ,,Ваш Додик,,...are satisfactie si apetit excitat cand urmareste cum se omoara genul slab in cluburile lui Plahatniuc.
Cam asa freaca Ваш Додик resursele Statului prin cluburi, cu o armata de bodygarzi dupa el....

Ответить