După ce în urmă cu puțin timp, Mihai Ghimpu, a anunțat că își retrage semnătura de pe acordul de colaborare cu PPEM, Iurie Leancă îi dă replică liberalului.

Domnul Ghimpu a demonstrat faptul că nici azi nu a înțeles că acel parteneriat era pentru integrarea europeană, nu pentru promovarea hoțiilor din primăria Chișinău. Dacă dânsul a crezut că acest acord a fost un joc politic pentru anularea referendumului, a făcut corect că și-a retras semnătura când a aflat că nu este așa. PPEM va continua să sprijine cu toată forța integrarea europeană a țării, având convingerea că este singura cale pentru modernizarea Republicii Moldova.” a scris Leancă pe facebook.

Mihai Ghimpu a postat și el un mesaj pe rețeaua de socializare în care declară că: „Acest fost ”simplu prim-ministru” nu merită replica mea, dar odată ce vorbește despre hoții, vreau să-i amintesc că hoția secolului – furtul miliardului și nu numai, poartă semnătura D-lui, începând cu ziua când a acceptat micșorarea pachetului de acțiuni deținut de Stat la Banca de Economii. Domnule Iurie Leancă, dacă sunteți atât de cinstit, Vă propun să vă retrageți semnăturile de pe toate hoțiile care au avut loc în perioada când ați fost prim-ministru. Desigur dacă puteți.

Amintim că PL a emis astăzi un comunicat de presă în care anunță despre retragerea semnătura de pe Acordul de colaborare ce PPEM, semnat la 29 iulie 2016. PL declară că e blamabil faptul că Iurie Leancă a mers la Bruxelles, București și Sofia și a vorbit despre integrare europeană, iar la Chișinău s-a aliat cu partidele pro-ruse, care sunt anti-naționale și anti-europene.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii