Liderul democrat, Marian Lupu, cel care pe ultima sută de metri s-a retras din campania electorală, nu s-a prezentat ieri la vot.

Mai multe suse media au comunicat că, președintele PDM nu a fost prezent ieri la secția de votare din incinta Policlinicii nr.1, acesta nu a fost văzut nici la alte secții. E de menționat că nici presa nu a fost informată despre ora la care urma să voteze Marian Lupu așa cum se obișnuia la alegerile precedente.

Mai multe voci din partid afirmă că, Lupu este supărat și nu el nu și-a dorit abandonarea cursei electorale, ideea aparținând lui Vlad Plahotniuc care l-ar fi impus să abandoneze campania.

Dumitru Diacov, președinte de onoare al formațiunii, a declarat pentru TV7 că, decizia îi aparține lui Lupu și că îi pare rău de situația creată, de asemenea a afirmat că decizia nu a fost luată de Consiliul Național al partidului.

E de precizat faptul că, democratul a cheltuit cea mai mare sumă de bani în perioada în care a participat în campanie- 24 de milioane 250 de mii 150 de lei, bani care au fost aruncați în vânt la propriu.

Amintim că, la 26 octombrie, Marina Lupu, a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului proeuropean cu cele mai mari șanse. „Viitorul Președinte trebuie să fie un echilibru. Contează mai puțin numele lui și partidul din care face parte”, a declarat atunci liderul democraților.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii