Deputata PLDM, Maria Ciobanu, ar fi fost amenințată telefonic de un bărbat că dacă va mai „deschide gura în Parlament”, va fi pentru ultima oară. Aleasa poporului urmează să depună o plângere la Procuratură.

Maria Ciobanu a scris că amenințarea a fost făcută telefonic în seara zilei de 22 februarie, ora 23:00, de un bărbat necunoscut.

ciobanu.PNG

Parlamentara a declarat pentru CrimeMoldova că a scris deja o plângere în legătură cu acest caz, în adresa procurorului general, Eduard Harunjen. Deputata a solicitat să fie informată de cine a fost telefonată și despre măsurile întreprinse, în termeni cât mai restrânși. Plângerea urmează a fi depusă astăzi. Totuși, Maria Ciobanu nu prea are încrederea că vor fi stabilite circumstanțele cazului și persoana care a telefonat-o.

ciobanu2.jpg

Sursa foto: agora.md

Deputata ne-a mai declarat că amenințarea ar putea să aibă legătură cu observația făcută ieri, 22 februarie, în plenul Parlamentului, în adresa deputatului PD, Constantin Țuțu. Aceasta și-a sfătuit colegul să „facă lecții de lectură înainte de a veni la tribuna centrală”, în contextul în care deputatul PD a citit cu greu un proiect de lege. Maria Ciobanu ne-a spus că nu a intenționat să-l umilească pe Constatntin Țuțu prin această remarcă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii